Echipa masculină de gimnastică, victorie în turneul amical de la Bucureşti

Echipa masculină de gimnastică a României a câştigat, sâmbătă, patrulaterul de la Bucureşti, la care au mai participat loturile Norvegiei, Spaniei şi Ungariei.

245 afișări
Imaginea articolului Echipa masculină de gimnastică, victorie în turneul amical de la Bucureşti

Echipa masculină de gimnastică, victorie în turneul amical de la Bucureşti (Imagine: AFP / Mediafax Foto)

Echipa României, în componenţa Marian Drăgulescu, Marius Berbecar, Andrei Muntean, Cristian Băţagă, Andrei Ursache şi Laurenţiu Nistor, a câştigat concursul disputat în compania loturilor Norvegiei, Spaniei şi Ungariei.

Echipa României a acumulat 345,350 puncte, fiind urmată pe podium de Spania, cu 335,000 puncte, Ungaria, cu 333,050 şi Norvegia, cu 325,350.

Competiţia la individual-compus a fost câştigată de Andrei Muntean (87,000 puncte), iar pe podium au mai urcat Cristian Băţagă (86,500) şi Sian Skjerahaug (Norvegia, 84,300).

Pe lângă cele patru echipe naţionale, în competiţie a fost prezent şi un gimnast chilian.

Gimnaştii tricolori, antrenaţi de Ioan Suciu, Ştefan Gal şi Vasile Vug, se pregătesc pentru participarea la Campionatele Mondiale de la Galsgow, programate între 23 octombrie şi 1 noiembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici