Echipa naţională a României va disputa un amical cu Danemarca în luna noiembrie

Echipa naţională a României va disputa, la 18 noiembrie, la Bucureşti, o partidă amicală cu selecţionata Danemarcei, a anunţat, marţi, Federaţia Română de Fotbal.

112 afișări
Imaginea articolului Echipa naţională a României va disputa un amical cu Danemarca în luna noiembrie

Echipa naţională a României va disputa un amical cu Danemarca în luna noiembrie (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"Federaţia Română de Fotbal a ajuns la un acord cu federaţia daneză pentru programarea unui joc amical pe data de 18 noiembrie 2014. Partida se va disputa la Bucureşti, alte detalii urmând a fi stabilite ulterior între cele două federaţii", se arată pe site-ul oficial al Federaţiei.

Meciul România - Danemarca se va juca la patru zile după ce partida de pe teren propriu cu Irlanda de Nord din preliminariile Euro-2016. Amicalul din noiembrie este prima întâlnire dintre cele două selecţionate după rezultatul de egalitate, 2-2, de la Copenhaga, din septembrie 2003, în urma căruia România a ratat calificarea la Euro-2004.

Condusă de Morten Olsen, Danemarca ocupă locul 22 în clasamentul FIFA, iar în preliminariile Euro-2016 se află într-o grupă cu Portugalia, Serbia, Albania şi Armenia.

TITLURILE ZILEI

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici