Echipa Rapid, învinsă de Pandurii Târgu Jiu, scor 3-0, în Liga I

Echipa Rapid a fost învinsă, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (1-0), de formaţia Pandurii Târgu Jiu, în ultima etapă, a XXXIV-a, a Ligii I.

232 afișări
Imaginea articolului Echipa Rapid, învinsă de Pandurii Târgu Jiu, scor 3-0, în Liga I

Echipa Rapid, învinsă de Pandurii Târgu Jiu, scor 3-0, în Liga I (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Golurile au fost marcate de Mrzljak '45+1, Cmovs '60 (autogol) şi Răduţ '90+3 (penalti).

0-1: Săpunaru a respins greşit până la Mrzljak, care în situaţie de singur cu portarul, a deschis scorul de la aproximativ 10 metri.

0-2: Shalaj a executat un corner de pe partea dreaptă, iar Cmovs a trimis în proprie poartă de la circa trei metri.

0-3: Răduţ a transformat o lovitură de la 11 metri, acordată după un fault al lui Sapina asupra lui Shamsin.

Rapid: Buchta - Săpunaru, Sapina, Cmovs, J. Oriol - Gecov (Josl '71), Garay - Kikas (Cerlincă '46), Rui Miguel (Coimbra '79), E. Oriol - D. Niculae. Antrenor: Cristiano Bergodi.

Pandurii Târgu Jiu: Stanca - Unguruşan, Şandru, Vasiljevici, Grecu (Răduţ '67) - Mrzljak, Pintilii (Erico Da Silva '15) - Buleică, Nistor, Shalaj - M. Roman (Shamsin '78). Antrenor: Edward Iordănescu.

Cartonaşe galbene: Cmovs '87, Sapina '90+3.

Arbitri: Iulian Călin (central) - Florin Neacşu, Gabriel Stroe (asistenţi) - Marius Avram (rezervă).

Observatori: Augustus Constantin, Mihai Stancu.

Meciul a fost întrerupt pentru aproximativ două minute, după ce, în minutul 19, fanii giuleşteni au aruncat cu torţe şi fumigene în teren.

Fanii giuleşteni de la tribuna a II au scandat: "Suntem în B şi ce?/Pentru Rapid facem orice" şi au afişat două bannere pe care scria: "Sfârşitul nu-i aici" şi "Respect pe viaţă, Pancu".

Acţionarul majoritar Valerii Moraru a fost contestat pe parcursul întregii partide de fanii de la Peluza a II-a, aceştia considerându-l vinovat pentru retrogradarea echipei în Liga a II-a. Ei au scandat injurii la adresa oficialului rapidist. De asemenea, fanii i-au strigat: "Afară, afară din Giuleşti" şi "Ne-au dus în B/Moraru şi slugile".

Pe parcursul meciului, fanii rapidişti au scandat numele lui Daniel Pancu, suspendat pentru această partidă şi care a anunţat că se va retrage din activitate la finalul sezonului.

La partidă au asistat şi selecţionerul Anghel Iordănescu şi secunzii Daniel Isăilă şi Ionuţ Badea.

Rapid, care a disputat meciul 1.900 în Liga I, va evolua din sezonul viitor în liga secundă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici