Echipa Serbiei, calificare în semifinala ATP Cup după victoria lui Djokovic

Echipa Serbiei s-a calificat, vineri, în semifinala ATP Cup, după ce Novak Djokovic l-a învins pe reprezentantul Canadei, Denis Shapovalov, cu scorul de 4-6, 6-1, 7-6(4).

129 afișări
Imaginea articolului Echipa Serbiei, calificare în semifinala ATP Cup după victoria lui Djokovic

Serbia: Profimedia

Primul set a fost câştigat de Denis Shapovalov, după ce, la scorul de 4-4, canadianul a reuşit o minge de break în faţa jucătorului sârb. Djokovic a revenit în setul secund reuşind cu succes două break-uri consecutive. În setul decisiv, ambii jucători au avut câte un serviciu pierdut, setul ajungând în tie-break, unde Djokovic s-a impus cu 7-4.

În primul meci al confruntării dintre Serbia şi Canada, Dusan Lajovic l-a învins pe Felix Auger-Aliassime, cu scorul de 6-4, 6-2, iar, în confruntarea la dublu, perechea formată din Nikola Cacic şi Viktor Troicki i-a învins pe Peter Polansky şi pe Adil Shamasdin, cu 6-3, 6-2.

Semifinala de la ATP Cup dintre Serbia şi Rusia se va disputa sâmbătă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici