Echipa Steaua, felicitată de preşedintele LPF pentru calificarea în grupele Ligii Europa

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, a trimis o scrisoare de felicitare clubului Steaua, pentru performanţa de a accede în grupele Ligii Europa, deşi "roş-albaştrii" privesc ca o contraperfomanţă ratarea prezenţei în grupele Ligii Campionilor, după dubla cu Ludogoreţ.

78 afișări
Imaginea articolului Echipa Steaua, felicitată de preşedintele LPF pentru calificarea în grupele Ligii Europa

Gino Iorgulescu (Imagine:"Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

"Vă transmit această scrisoare pentru a vă felicita pentru performanţa de a accede în acest sezon în faza grupelor UEFA Europa League. FC Steaua Bucureşti a fost întotdeauna un etalon al performanţei sportive şi manageriale, şi a demonstrat că fotbalul profesionist din Romania poate avea oricând un cuvânt de spus în fotbalul european. Felicitările mele se îndreaptă către jucătorii conduşi de antrenorul Constantin Gâlca, către echipa managerială condusă de Valeriu Argăseală şi Iulian Gheorghişor, precum şi către toate celelalte persoane din cadrul clubului, care an de an contribuie la realizarea performanţei sportive. Un gând de mulţumire se îndreaptă şi către George Becali, care prin eforturile sale financiare, a făcut posibilă continuarea visului numit FC Steaua Bucureşti. Totodata, le mulţumesc fanilor echipei FC Steaua Bucureşti, care sunt întotdeauna alături de echipa favorită. Vă doresc succes în continuare şi vă urez ca în acest sezon să ajungeţi cât mai departe în UEFA Europa League", se arată în scrisoare lui Iorgulescu, publicată pe site-ul oficial.

O scrisoare similară a primit şi clubul Astra Giurgiu, care a reuşit să ajungă în grupele Ligii Europa eliminând pe Olympique Lyon (2-1 în deplasare şi 0-1).

Echipa Steaua a ratat, miercuri, calificarea în grupele Ligii Campionilor, după executarea loviturile de departajare, scor 5-6, în poarta formaţiei bulgare Ludogoreţ Razgrad apărând fostul fundaş dinamovist Cosmin Moţi, care a parat două penaltiuri şi a înscris un gol de la 11 metri.

În urma acestei eliminări, Steaua Bucureşti va evolua în grupele Ligii Europa. În tur, Steaua s-a impus, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, cu acelaşi rezultat reuşind să se impună şi bulgarii în retur, după 120 de minute.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici