Echipajul de 8+1 al României a câştigat medalia de aur la CE de canotaj

Echipajul de 8+1 al României a câştigat, duminică, medalia de aur pe distanţa de 2.000 de metri la Campionatele Europene de canotaj, care se desfăşoară în Portugalia, informează site-ul oficial al federaţiei internaţionale de specialitate.

29 afișări
Imaginea articolului Echipajul de 8+1 al României a câştigat medalia de aur la CE de canotaj

Echipajul de 8+1 al României a câştigat medalia de aur la CE de canotaj (Imagine: Bogdan Maran/Arhiva Mediafax Foto)

Echipajul României a fost format din Roxana Cogianu, Ionela Zaharia, Maria Diana Bursuc, Ioana Crăciun, Adelina Cojocariu, Nicoleta Albu, Camelia Lupaşcu, Eniko Mironcic şi cârmaciul Teodora Stoica.

România, care a fost înregistrată cu timpul de şase minute, 36 de secunde şi 45 de sutimi, a fost urmată de Olanda (6:39.35) şi Germania (6:41.51).

România a mai câştigat o medalie de aur în proba de dublu rame 2.000 de metri, prin echipajul format din Camelia Lupaşcu şi Nicoleta Albu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici