Echipele de Formula 1 şi-au prezentat noile monoposturi

  • Toate echipele de Formula 1 şi-au prezentat noul design al monoposturilor
  • Renault a fost înlocuită cu o altă marcă a concernului francez, Alpine
  • Mercedes rămâne la culoarea neagră, deşi renumele lor este “săgeţile argintii”
149 afișări
Imaginea articolului Echipele de Formula 1 şi-au prezentat noile monoposturi

Echipele de Formula 1 şi-au prezentat noile monoposturi

Te uitai la Formula 1 şi te dureau ochii de la rozul celor de la BWT, sponsorul Racing Point? Află că poţi privi liniştit noul sezon din competiţie. Racing Point nu mai există, locul său fiind luat de britanicii de la Aston Martin.

Şi alte echipe şi-au desenat complet diferit monoposturile faţă de 2020. Renault s-a retras, cu numele din Marele Circ, iar noua marcă, Alpine, a schimbat galbenul pe albastru.

Americanii de la Haas au un nou sponsor, ruşii de la Uralkali. Pentru cei din urmă, noile culori de pe monopost sunt exact aceleaşi ca şi pe steagul Rusiei.

Cele mai multe dintre echipe au făcut variaţiuni din designul sezonului 2020.

Mercedes nu a abandonat culoarea neagră, aleasă de Lewis Hamilton ca semn de susţinere a mişcări Black Lives Matter.

La Ferrari a apărut puţin verde, dar italienii speră să nu aibă legătură cu iarba pe care poposeşte uneori “căluţul cabrat”.

Şi McLaren îşi păstrează aceleaşi culori, portocaliu şi albastru. Britanicii rămân tradiţionalişti.

În sezonul care începe pe 28 martie, cea mai arătoasă maşină pare a fi a francezilor de la Alpine.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici