Echipele de fotbal vor avea dreptul să facă cinci înlocuiri pe meci

  • FIFA a propus să aibă loc câte 5 înlocuiri pe meci, pentru a proteja fotbaliştii care timp de două luni de zile au fost izolaţi la domiciliu
  • Consiliul Asociaţiei Internaţionale de Fotbal (IFAB) a aprobat propunerea FIFA
  • Vor avea loc 5 schimbări pe meci în toate competiţiile care se vor desfăşura până la finalul anului 2020
353 afișări
Imaginea articolului Echipele de fotbal vor avea dreptul să facă cinci înlocuiri pe meci

Echipele de fotbal vor avea dreptul să facă 5 schimbări pe meci

Reluarea sezonului va aduce şi schimbări. Consiliul Asociaţiei Internaţionale de Fotbal (IFAB) a aprobat propunerea FIFA, care presupune că echipele vor avea voie să facă cinci înlocuiri în timpul unui meci. Schimbarea este însă una temporară. Va fi aplicată în competiţii, dar doar până la 31 decembrie 2020.

Propunerea a fost făcută cu scopul de a proteja fotbaliştii, care timp de două luni de zile nu au făcut antrenamente pe teren şi au stat izolaţi la domiciliu, din cauza pandemiei de coronavirus. 

Pentru a evita pierderea timpului, echipele vor avea voie să facă trei schimbări în timpul meciului, iar restul se vor putea face în pauza dintre reprize sau în partidele cu prelungiri. 

Helmuth Duckadam, preşedinte de imagine FCSB: Nu cred că un antrenor va face neapărat acele 5 schimbări pentru a da posibilitatea mai multor jucători să joace, cred că îi interesează mai mult rezultatul, dar sigur când ai avantaj acele schimbări te ajută să mai treacă timpul".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici