Echipele de start pentru meciul Lazio-CFR Cluj, din grupele Europa League

CFR Cluj va înfrunta formaţia italiană Lazio, joi, de la ora 22:00, pe Stadionul "Olimpico", din Roma, în penultima rundă din grupa E a Europa League. Cu aproximativ 90 de minute înainte de startul partidei, UEFA a anunţat componenţa celor două echipe de start.

116 afișări
Imaginea articolului Echipele de start pentru meciul Lazio-CFR Cluj, din grupele Europa League

Echipele de start pentru meciul Lazio-CFR Cluj, din grupele Europa League

Aşezarea celor de la CFR Cluj afişată pe site-ul UEFA arată un sistem 4-3-3, însă, cel mai probabil, Petrescu va apela la formula 5-3-2, folosită şi în tur. Antrenorul campioanei României a decis să îi lase pe banca de rezerve pe Ciprian Deac şi Lacina Traore

De partea cealaltă, Lazio va folosi sistemul obişnuit, cu trei fundaşi centrali. Ştefan Radu nu face parte din lotul lui Simone Inzaghi pentru meciul cu CFR Cluj.

Echipele din meciul Lazio-CFR Cluj:

Lazio: Proto - Bastos, Vavro, Acerbi - Lazzari, Parolo, Cataldi, Luis Alberto, Jony - Adekanye, Correa
Rezerve: Guerrieri, Alia, Luis Felipe, Patric, Lulic, Caicedo, Falbo
Antrenor: Simone Inzaghi

CFR Cluj: Arlauskis - Cestor, Boli, Burcă, Camora - Bordeianu, Djokovic, Culio - Peteleu, Omrani, Păun
Rezerve: Fernandez, Paşcanu, Deac, Susic, Golofca, Hoban, Traore
Antrenor: Dan Petrescu

Înaintea meciului cu CFR Cluj, de la Roma, Lazio ocupă locul al treilea în grupă, cu trei puncte, fiind la şase lungimi de formaţia din România, care se află pe locul secund. Cu o remiză, joi, campioana României obţine calificarea matematică în şaisprezecimile de finală ale Europa League, în timp ce italienii vor fi eliminaţi.

În meciul tur, disputat la Cluj-Napoca, CFR a învins-o pe Lazio, scor 2-1. Ciprian Deac, din penalty, şi Billel Omrani au punctat pentru campioana României, în timp ce Bastos a înscris pentru italieni.

Clasamentul grupei E, după patru runde:

1. Celtic - 10 puncte
2. CFR Cluj - 9 puncte
3. Lazio - 3 puncte
4. Rennes - 1 puncte

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici