VIDEO Greu de bătut: Eddie Hall şi The Mountain se întâlnesc în ringul de box în septembrie 2021. Cum se pregătesc sportivii

  • Meciul de box dintre Eddie Hall şi The Mountain va avea loc în septembrie 2021
  • The Mountain l-a provocat pe Hall după ce acesta i-a doborât recordul la ridicări
  • Eddie Hall mănâncă 16.000 de calorii pe zi
137 afișări
Imaginea articolului VIDEO Greu de bătut: Eddie Hall şi The Mountain se întâlnesc în ringul de box în septembrie 2021. Cum se pregătesc sportivii

FOTO: Instagram @thorbjornsson

Ştii că cel mai greu meci de box din istorie va avea loc între Eddie Hall şi Hafthor Bjornsson. Cei doi se pregătesc deja unul pentru altul de luni bune.

Bjornsson, cunoscut ca „The Mountain” din Game of Thrones trage tare la antrenamente. Eddie Hall deja a renunţat să mai ridice greutăţi şi ridică oameni în loc.

Dacă te întrebi cumva ce mănâncă băieţii ăştia ca să îşi menţină silueta, îţi spun că ei mănâncă într-o zi cât un om obşnuit într-o săptămână.

JJ Richards e pasionat de culturism şi a încercat dieta lui Eddie Hall: „Clar devine din ce în ce mai greu pe măsură ce trece ziua. Dacă vrei să vezi cum e, încearcă, dar începe destul de uşor şi se termină foarte dificil. Sunt 16.000 de calorii, iar mâncarea e foarte bogată în calorii. Ai carne roşie, paste, pâine. Nu e ca şi cum mănânci pizza sau grămezi de mâncare nesănătoasă cu care e uşor să ajungi la multe calorii.”

Meciul de box dintre Eddie Hall şi The Mountain va avea loc în semptembrie 2021.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici