Eddie Hall vrea să doboare Muntele în ringul de box

  • Eddie Hall vrea să-l învingă pe rivalul lui din Game of Thrones
  • Cei doi se vor întâlni în ring anul viitor
  • Până atunci, Eddie Hall urmează un antrenament strict şi nebun: multe ore petrecute în sală, mese imense şi recuperare la -130 de grade Celsius
2654 afișări
Imaginea articolului Eddie Hall vrea să doboare Muntele în ringul de box

The Mountain, Game of Thrones (Sursă foto: www.independent.co.uk)

Chiar dacă nu mai concurează cu cele mai mari greutăţi din lume, Eddie Hall vrea să-l învingă pe rivalul lui din Game of Thrones în ringul de box.

Hall va boxa la anul, în Las Vegas, cu islandezul Halfthor Bjornsson, personajul Muntele, din celebrul serial TV şi oficial cel mai puternic om din lume. Data oficială nu a fost stabilită încă din cauza pandemiei, dar fanii nerăbdători îi pot vedea pe cei doi coloşi la treabă pe YouTube.

În cel mai recent clip postat, Eddie Hall îţi arată programul lui zilnic. Ore petrecute în sală cu fiarele şi antrenorul său de box, mese imense şi recuperare la -130 de grade Celsius sunt doar câteva ingrediente din reţeta pentru lupta cu Thor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici