Eden Hazard a fost transferat de Real Madrid

Eden Hazard (28 de ani) a fost transferat de Real Madrid, de la Chelsea. Spaniolii au anunţat oficial, vineri seară, printr-un comunicat emis pe site-ul clubului. Belgianul a semnat un contract valabil până în 2024 şi va fi prezentat oficial pe 13 iunie.

135 afișări
Imaginea articolului Eden Hazard a fost transferat de Real Madrid

Eden Hazard a fost transferat de Real Madrid

"Real Madrid şi Chelsea au ajuns la un acord pentru transferul lui Eden Hazard! Contractul său e valabil până pe data de 30 iunie 2024. Hazard va fi prezentat ca noul fotbalist de la Real Madrid pe 13 iunie, pe stadionul Santiago Bernabeu", se arată în comunicatul oficial al celor de la Real Madrid.

Conform presei din străinătate, Real Madrid va plătit 100 de milioane de euro în schimbul serviciilor starului belgian. Hazard va purta numărul 7 la Madrid, cel pe care l-a purtat Cristiano Ronaldo până la plecarea de pe "Bernabeu".

Hazard şi-a anunţat plecarea de la Chelsea după ce a câştigat Europa League cu trupa londoneză, chiar pe teren: ”Da, cred că este un rămas bun! Dar nu ştii niciodată în fotbal. Visul meu a fost să joc în Premier League şi am făcut asta pentru 7 ani minunaţi. Decizia a fost luată. Aştept ca cele două cluburi să se înţeleagă”, spunea Hazard, la finalul partidei de la Baku, 4-1, contra lui Arsenal.

În cele şapte sezoane petrecute la Chelsea, Hazard a adunat 352 de meciuri, 110 goluri, 81 de pase decisive şi şase trofee.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici