Edin Dzeko şi-a prelungit contractul cu Manchester City

Atacantul bosniac Edin Dzeko şi-a prelungit contractul cu Manchester City pentru încă patru sezoane, noua înţelegere urmând să expire în vara anului 2018, a anunţat, miercuri, campioana Angliei, citată de AFP.

39 afișări
Imaginea articolului Edin Dzeko şi-a prelungit contractul cu Manchester City

Edin Dzeko (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Sunt extrem de fericit să rămân la Manchester City, aici este a doua mea casă. A fost uşor să semnez un contract pe o durată mare, deoarece mă simt perfect aici. Îmi cunosc foarte bine coechipierii şi vrem să obţinem performanţe pentru acest club. În ultimii trei ani şi jumătate am scris istorie pentru acest club, dar îmi doresc să cucerim trofee în continuare", a declarat Dzeko.

Edin Dzeko, în vârstă de 28 de ani, a fost achiziţionat de Manchester City în ianuarie 2011 de la VfL Wolfsburg.

TITLURILE ZILEI

Internaţionalul bosniac a marcat 66 de goluri în 155 de meciuri şi a cucerit două titluri de campion al Angliei cu Manchester City.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici