Ediţia a 11-a a Jocurilor Mondiale va avea loc la Birmingham (SUA)

Ediţia a 11-a a Jocurilor Mondiale va avea loc în 2021 în oraşul american Birmingham (Alabama), a anunţat, joi, forul internaţional care organizează competiţia.

96 afișări
Imaginea articolului Ediţia a 11-a a Jocurilor Mondiale va avea loc la Birmingham (SUA)

Ediţia a 11-a a Jocurilor Mondiale va avea loc la Birmingham (SUA)

Birmingham este al doilea oraş american care găzduieşte Jocurile Mondiale, după Santa Clara (California) în 1981.

Au mai candidat pentru ediţia din 2021 oraşele Lima (Peru) şi Ufa (Rusia).

Ediţia din 2017 a competiţiei va avea loc la Wroclaw, în Polonia.

Jocurile Mondiale reunesc aproximativ 4.000 de sportivi care concurează în 37 de discipline.

În 2013, Jocurile Mondiale s-au desfăşurat la Cali, în Columbia. Printre naţiunile participante s-a numărat şi România, care a câştigat cinci medalii - două de aur şi trei de argint.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici