Editorial Cristian Tudor Popescu: România este Simona

De când s-a ridicat Simona pe cerul tenisului, Ilie Năstase o tratează ca pe un adversar politic, într-o campanie electorală. Fostul mare jucător, actualmente senator, căruia nu-i neagă nimeni performanţele, duce un meci absurd împotriva Simonei.

956 afișări
Imaginea articolului Editorial Cristian Tudor Popescu: România este Simona

Cristian Tudor Popescu (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Nimic nu e în regulă, nimic nu e deosebit la Simona Halep, n-a câştigat un Grand Slam, întâlneşte numai adversare mai slabe – altceva nu găseşte de spus bătrânul Nasty.

Ba da, o acuză acum că nu vrea să joace pentru echipa României în meciul de Fed Cup împotriva Canadei.

Simona a explicat cu bun-simţ şi bunăvoinţă: se simte, cum altfel, obosită după cele două mari turnee consecutive de la Indian Wells şi Miami, meciul cu Canada e la Montreal, asta înseamnă o nouă deplasare peste Ocean, cu schimbare de fus orar, şi se joacă pe suprafaţă sintetică, ceea ce îi rupe programul de turnee pe zgură care începe cu Stuttgart şi se va încheia cu Roland Garros, pe care vrem cu toţii să-l câştige.

În plus, spune Simona şi are dreptate, echipa României, cu Irina Begu, Alexandra Dulgheru, Raluca Olaru, Andreea Mitu (fără puternica Monica Niculescu, care, la fel, a ales să nu vină, dar ei nu-i zice nimic dl Năstase) poate bate Canada, chiar şi cu Eugenie Bouchard în frunte, întrucât celelalte jucătoare canadience sunt modeste.

Citeşte continuarea editorialului pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici