Eduard Novak vrea să devină primul ministru din istorie care participă la Jocurile Olimpice

  • Eduard Novak ar vrea să fie primul ministru din istorie care participă la Jocurile Olimpice
  • Românul a câştigat medalia de aur la Jocurile Paralimpice de la Londra 2012
  • La Jocurile Olimpice de la Rio 2016, România a câştigat 4 medalii
507 afișări
Imaginea articolului Eduard Novak vrea să devină primul ministru din istorie care participă la Jocurile Olimpice

Eduard Novak se gândeşte la Jocurile Olimpice ca ministru, şi la jocurile Paralimpice ca sportiv. El îşi doreşte să participe la Jocurile Paralimpice de la Tokio.

Eduard Novak, ministrul Tineretului şi Sportului: Eu îmi doresc foarte mult să particip şi să fiu primul ministru din istorie care participă la Jocurile Olimpice. Desigur, o să fac tot ce îmi stă în putinţă ca să mă pregătesc cât mai bine. Şi de ce nu, poate aş avea şanse şi la o medalie.

Novak speră ca numărul de medalii câştigate la Jocurile Olimpice şi Paralimpice să fie mai mare decât cel obţinut la Rio 2016.

Eduard Novak, ministrul Tineretului şi Sportului: Eu cred că România va câştiga 6-7 medalii olimpice si paralimpice.

Ministrul vrea să aloce resursele materiale către sporturile care au cele mai mare şanse să ia o medalie olimpică.

Eduard Novak, ministrul Tineretului şi Sportului: Să salvăm banii pentru proiecte într-adevăr valoroase şi pentru sporturile care într-adevăr au rezultate şi cu care avem şanse la Jocurile Olimpice. Canotaj, haltere, gimnastică, scrimă. Am avea. Cu puţin noroc. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici