Eduardo Berizzo, antrenorul echipei FC Sevilla, va fi operat marţi de cancer la prostată

Antrenorul echipei FC Sevilla, Eduardo Berizzo, care suferă de cancer la prostată, va fi operat marţi după-amiază, a anunţat site-ul grupării spaniole.

147 afișări
Imaginea articolului Eduardo Berizzo, antrenorul echipei FC Sevilla, va fi operat marţi de cancer la prostată

Eduardo Berizzo, antrenorul echipei FC Sevilla, va fi operat marţi de cancer la prostată

Întoarcerea sa la echipă va depinde de modul în care va decurge operaţie, dar şi de recuperare, notează sursa amintită. În lipsa lui Berizzo, antrenamentele primei echipe vor fi conduse de secundul Ernesto Marcucci.

Conform Marca, antrenorul argentinian a făcut anunţul cu privire la problemele sale de sănătate la pauza meciului cu Liverpool, în vestiar, moment în care FC Sevilla era condusă cu scorul de 3-0.

În partea secundă, spaniolii au reuşit să marcheze de trei ori, iar partida s-a încheiat la egalitate. Imediat după golul lui Guido Pizarro, înscris în al treilea minut din prelungiri, toţi fotbaliştii au mers spre banca tehnică pentru a se bucura alături de Berizzo.

Sevilla ocupă locul 5 în campionatul Spaniei, cu 25 de puncte. Miercuri, de la 20:30, echipa andaluză va întâlni echipa de ligă a treia Cartagena, în cea de-a doua manşă a şaisprezecimilor de finală ale Cupei Spaniei, după ce în tur a câştigat cu 3-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici