Edward Iordănescu: Echipa produce rezultate şi este la un pas de o performanţă remarcabilă

Antrenorul echipei Astra Giurgiu, Edward Iordănescu, a fost nemulţumit de jocul formaţiei sale, în ciuda succesului obţinut, scor 4-3, contra celor de la Gaz Metan Mediaş, dar a ţinut să îşi laude jucătorii pentru parcursul avut în acest sezon.

203 afișări
Imaginea articolului Edward Iordănescu: Echipa produce rezultate şi este la un pas de o performanţă remarcabilă

Edward Iordănescu: Echipa produce rezultate şi este la un pas de o performanţă remarcabilă

"Mă nemulţumeşte ce s-a întâmplat astăzi. Foarte multă presiune pe noi, am încercat să absorb eu cât mai multe din aceste sentimente, trăiri. E nepermis să marchezi de patru ori acasă şi să ai emoţii. Suntem aici, e meritul jucătorilor că suntem pe locul 4 după 24 de etape.

Sunt probleme, calendarul este foarte strâns. În repriza a doua pierdem din turaţie. Au fost multe greşeli, pe care le-am făcut şi în prima repriză. Dacă eşti solicitat din punct de vedere fizic trebuie să gestionezi altfel situaţiile", a spus tehnicianul Astrei, la Digi Sport.

TITLURILE ZILEI

Edi Iordănescu s-a declarat, în schimb, mulţumit de jucătorii transferaţi în această iarnă, mai ales de Florentin Matei, care a ajuns la două goluri marcate în două meciuri: "E un câştig, două goluri în două meciuri. (n.r. - Matei) Nu e singurul. Şi Buş, şi Urko Vera. Echipa produce rezultate şi este la un pas de o performanţă remarcabilă. Ăsta e adevărul".

Cât despre situaţia sa: "Nu pot să spun decât un singur lucru. Dacă şi când am avut o problemă, întotdeauna o voi discuta în spatele uşilor închise, voi încerca să fiu echilibrat. Niciodată nu o voi face în faţa microfoanelor. Până în vară mai sunt trei luni, o eternitate, foarte mult timp. Vreau să facem pasul către un alt nivel, să intrăm în play-off, să avem o perioadă bună. În vară vom vedea în ce direcţie ne duc perspectivele", a concluzionat Edi Iordănescu.

Formaţia Astra Giurgiu a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 4-3 (3-1), echipa Gaz Metan Mediaş, în etapa a 24-a din Liga 1. În urma acestui succes, Astra a acumulat 41 de puncte şi şi-a consolidat poziţia a patra, aflându-se acum la cinci puncte de Botoşani, care este pe 5, şi la şase de FC Viitorul şi Dinamo, următoarele două clasate. Gaz Metan rămâne pe penultimul loc, cu 15 puncte.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici