Edward Iordănescu: „Regret că am lăsat jucătorii la naţională”

Oficialii Pandurilor Târgu Jiu au solicitat LPF reprogramarea meciului cu ASA Târgu Mureş, anunţat iniţial vineri, 12 februarie, ora 20.30, la o dată ulterioară, în conformitate cu articolul 12 din Regulamentul de Organizare a Activităţii Fotbalistice (ROAF).

823 afișări
Imaginea articolului Edward Iordănescu: „Regret că am lăsat jucătorii la naţională”

Edward Iordănescu: „Regret că am lăsat jucătorii la naţională”

„Nu vrem ca, din situaţia de a ajuta echipa natională, să ajungem să fim cea mai dezavantajată echipă din Liga 1. Rugăm pe această cale să ni se acorde înţelegere în demersul nostru de a reprograma meciul din etapa a 24-a cu ASA Târgu Mureş, în limita posibilităţilor, mai târziu decât ziua de vineri, pentru că ne vin foarte târziu jucătorii de la echipa naţională, iar vineri noi deja trebuie să jucăm primul meci al etapei, în timp ce adversarul nostru din această etapă nu a avut nici un jucător convocat la echipa naţioanală”, a declarat Narcis Răducan pentru site-ul oficial al Pandurilor.

Edward Iordănescu, antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu, a spus, joi, pentru ProSport, că regretă faptul că a acceptat să lase patru jucători la echipa naţională, pentru cantonamentul din Turcia.

„Am un regret imens că am lăsat jucătorii la lot. Îi am la trei antrenamente şi apoi vine jocul oficial. Mă gândesc serios să nu îi mai iau la Târgu Mureş chiar dacă am să compromit jocul. Avem patru jucători la lot şi nu doar că nu îi pot avea la nici măcar un joc amical, dar trebuie să îi trimit pe teren într-un mod total amator la prima etapă”, a declarat Edward Iordănescu.

Cristian Săpunaru, Adrian Ropotan, Mihai Răduţ şi Ioan Hora, fotbaliştii Pandurilor selecţionaţi de Iordănescu pentru stagiul de pregătire al naţionalei din Turcia, se vor alătura luni echipei din Târgu Jiu. ASA Târgu Mureş - Pandurii Târgu Jiu, primul meci din etapa a 24-a din Liga 1, va avea loc vineri, de la ora 20.30.

„ASA nu are jucători la lot şi nu mai există echidistanţă. Am respectat echipa naţională şi acum avem cel mai mult de suferit dintre toţi, era normal să avem puţină înţelegere. Poate noi suntem sacrificaţii de serviciu şi trebuie să ne acceptăm statutul”, a mai spus antrenorul Pandurilor.

Echipa din Târgu Jiu este pe locul 5 în Liga 1, cu 40 de puncte, la egalitate cu Steaua, iar ASA Târgu Mureş se află pe 6, cu 35 de puncte.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici