Edward Iordănescu, suspendat pentru două jocuri de Comisia de Disciplină

Antrenorul formaţiei Pandurii Târgu Jiu, Edward Iordănescu, a fost sancţionat, miercuri, de către Comisia de Disciplină a FRF cu suspendare pentru două meciuri şi cu o penalitate de 320 de lei pentru eliminarea din timpul partidei cu FC Dinamo, informează site-ul oficial al LPF.

130 afișări
Imaginea articolului Edward Iordănescu, suspendat pentru două jocuri de Comisia de Disciplină

Edward Iordănescu, suspendat pentru două jocuri de Comisia de Disciplină

Tot pentru eliminarea primită în timpul aceluiaşi meci, a fost sancţionat şi jucătorul echipei Pandurii Târgu Jiu Droppa Lukas cu suspendare pentru un joc şi o penalitate sportivă de 740 lei. Totodată, comisia a decis sancţionarea brancardierilor FC Dinamo, Stelian Lican şi Gheorghe Buzea Gheorghe, cu suspendare pentru o lună şi o penalitate sportivă de 640 lei fiecare.

Masorul echipei CSMS Iaşi, Eduard Apintilesei, a fost sancţionat de către Comisia de Disciplină cu suspendare pentru o lună şi cu o penalitate de 640 de lei, pentru eliminare în timpul partidei cu ASA Târgu Mureş.

Pentru eliminarea din partida cu FC Viitorul, jucătorul echipei Steaua Paul Papp a fost suspendat pentru un joc şi penalizat cu 740 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici