EHF a fost nevoită să schimbe arbitrii la meciul Oltchim-Gyor

Restricţiile de curse aviatice din Europa, cauzate de erupţia vulcanică din Islanda, au obligat Federaţia Europeană de Handbal să schimbe arbitrii partidei Oltchim Râmnicu Vâlcea-Gyor ETO, din semifinalele Ligii Campionilor.

18 afișări
Imaginea articolului EHF a fost nevoită să schimbe arbitrii la meciul Oltchim-Gyor

EHF a fost nevoită să schimbe arbitrii la meciul Oltchim-Gyor (Imagine: Remus Badea/Mediafax Foto)

EHF a comunicat clubului vâlcean că brigada iniţială de arbitri, formată din germanii Gejpel-Helpik, ar risca să nu ajungă la timp pentru meciul cu Gyor, fiind obligaţi să călătorească cu maşina.

"Niciun avion nu s-a ridicat de la sol din Germania şi cei doi arbitri nemţi delegaţi iniţial ar fi trebuit să ajungă doar cu maşina. Nu ar mai fi avut timp efectiv. Am fost astfel anunţaţi de EHF că partida de duminică va fi condusă de danezii Pedersen şi Mortensen", a declarat vicepreşedintele CS Oltchim, Nicolae Luca, pentru site-ul oficial al clubului.

Forul european de profil a găsit o soluţie "locală", delegând cuplul de arbitri danezi Pedersen-Mortensen, care se află deja în România, la Braşov, unde au fost delegaţi la meciurile din grupa a 5-a de calificare la CE masculin de tineret. Cuplul danez Pedersen-Mortensen este delegat la meciul de sâmbătă dintre România şi Franţa (ora 17.00), iar duminică se va afla la Râmnicu Vâlcea, la disputa decisivă pentru calificarea în finala Ligii Campionilor, dintre Oltchim şi Gyor ETO.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici