Ekaterina Alexandrova, favorita numărul unu, eliminată de la turneul de tenis de la Lyon

Ekaterina Alexandrova, din Rusia, număr 33 mondial şi principală favorită la turneul de tenis WTA 250 de la Lyon, a fost eliminată, luni, din primul tur de daneza Clara Tauson (139 WTA), în douăseturi 6-3, 6-4.

308 afișări
Imaginea articolului Ekaterina Alexandrova, favorita numărul unu, eliminată de la turneul de tenis de la Lyon

Sursa foto: profimedia

Jucătoarea daneză de tenis, Clara Tauson (18 ani, 139 WTA), a furnizat surpriza primului tur la turneul de tenis WTA 250 de la Lyon, eliminând-o pe principala favorită, rusoaica Ekaterina Alexandrova (26 ani, 33 WTA), în două seturi 6-3, 6-4.

Daneza este într-o formă sportivă foarte bună, după ce în urmă cu o săptămână a câştigat un turneu ITF, la Altenkirchen, în Germania şi mai apoi a trecut de turneul de calificare pe tabloul principal de la Lyon.

Daneza a trecut destul de uşor de Alexandrova, impunându-se într-o oră şi 33 de minute, într-un meci în care, în setul 2, rusoaica a salvat 5 mingi de meci. Chiar dacă jocul a părut echilibrat, tânăra sportivă daneză a fost mai concentrată în momentele esenţiale ale jocului, valorificând foarte bine mingile de break procurate (6 din 9).

În turul 2, Clara Tauson o va întâlni pe Timea Babos din Ungaria (105 WTA), care a învins-o în trei seturi, 6-4, 5-7, 6-3, pe Varvara Graceva (94 WTA).

Marţi vor debuta pe tabloul de simplu Irina Bara (128 WTA), împotriva elveţiencei Stefanie Voegele (122 WTA), şi Mihaela Buzărnescu (135 WTA), care se va confrunta cu franţuzoaica Kristina Mladenovic (54 WTA), favorită numărul 4.

Sorana Cîrstea a fost eliminată luni din turneu de rusoaica Nina Stojanovic, cu 6-4, 6-0.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici