El Clasico în Las Vegas. Barcelona o învinge pe Real Madrid la debutul lui Lewandowski

Noua achiziţie a Barcelonei, Raphinha, a marcat unicul gol al victoriei Barcelonei în faţa lui Real Madrid, sâmbătă seara, la Las Vegas.

4025 afișări
Imaginea articolului El Clasico în Las Vegas. Barcelona o învinge pe Real Madrid la debutul lui Lewandowski

El Clasico în Las Vegas. Barcelona o învinge pe Real Madrid la debutul lui Lewandowski

Internaţionalul brazilian s-a alăturat giganţilor din La Liga de la Leeds United într-o tranzacţie în valoare de până la 55 de milioane de lire sterline la începutul acestei luni, scrie BBC Sport.

El a marcat până acum două goluri în două meciuri de pre-sezon în Statele Unite.

Golul său a fost marcat în minutul 27, după ce a interceptat o pasă greşită a lui Eder Militao de la Real şi a asigurat victoria într-un meci în care Robert Lewandowski a debutat pentru Barca.

Real Madrid, care a fost lipsită de vedeta Karim Benzema, nu a reuşit să tragă niciun şut pe spaţiul porţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici