Elena Udrea, despre huiduielile publicului după meciul Bute-Mendy: Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită

Elena Udrea, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, a fost întrebată duminică despre huiduielile publicului prezent la meciul dintre Lucian Bute şi Jean Paul Mendy atunci când i-a fost pronunţat numele, ea răspunzând: "Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită".

2760 afișări
Imaginea articolului Elena Udrea, despre huiduielile publicului după meciul Bute-Mendy: Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită

Elena Udrea, despre huiduielile publicului după meciul Bute-Mendy: Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Udrea a adăugat că mulţi spectatori nu au înţeles că Bute nu i-a mulţumit ca unui politician, ci unui om care s-a implicat foarte mult în organizarea galei respective.

După victoria cu Jean Paul Mendy, Bute a spus că este mândru că este român şi că a putut aduce bucurie poporului român. El a mulţumit şi fanilor din Quebec (Canada), în limba franceză, încheind cu: "Trăiască Quebec, Trăiască România".

Apoi, Bute s-a îndreptat spre locul în care se afla ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, spunând: Vreau să vă mulţumesc, doamnă ministru", moment în care publicul a început să huiduie. Bute le-a spus atunci spectatorilor: "Nu e corect, datorită doamnei sunt aici în faţa dumneavoastră".

Bute şi-a păstrat cu succes pentru a opta oară centura mondială IBF la categoria supermijlocie, după ce l-a învins pe francezul Jean Paul Mendy prin KO în repriza a patra a meciului desfăşurat la Romexpo, în faţa a 10.000 de spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici