Eliminare profitabilă pentru Halep. Câţi bani a câştigat Simona la Turneul Campioanelor

Simona Halep a fost eliminată din faza grupelor de la ediţia 2019 a Turneului Campioanelor. Fostul lider mondial a înregistrat o victorie (în faţa Biancăi Andreescu) şi două eşecuri (cu Elina Svitolina şi Karolina Pliskova) în Grupa Mov.

2304 afișări
Imaginea articolului Eliminare profitabilă pentru Halep. Câţi bani a câştigat Simona la Turneul Campioanelor

Eliminare profitabilă pentru Halep. Câţi bani a câştigat Simona la Turneul Campioanelor

În urma participării şi a celor trei meciuri jucate, Simona Halep va primi de la organizatorii turneului din Shenzhen 610.000 de dolari.

14 milioane de dolari sunt premiile totale la Turneul Campioanelor 2019.

Distribuirea premiilor financiare:

Participare

3 meciuri = 305.000 dolari

2 meciuri = 265.000 dolari
1 meci = 220.000 dolari

Victorie în grupe = 305.000 dolari

Semifinale = Suma din grupe + 80.000 dolari

Finalista = Suma din grupe + 1,18 milioane dolari

Castigatoare = Suma din grupe + 3,5 milioane dolari

Elina Svitolina, a câştigat, până acum toate meciurile (trei din grupa Mov), iar dacă va fi câştigătoarea Turneului va obţine cel mai mare premiu din istoria tenisului, de 4,42 milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici