Elisabeta Lipă: L-am cunoscut pe Majestatea Sa Regele Mihai din poveştile spuse de tatăl meu

Cvintupla campioană olimpică la canotaj Elisabeta Lipă deplânge, alături de întreg sportul românesc, trecerea în nefiinţă a Majestăţii Sale Regele Mihai I al României.

138 afișări
Imaginea articolului Elisabeta Lipă: L-am cunoscut pe Majestatea Sa Regele Mihai din poveştile spuse de tatăl meu

Elisabeta Lipă: L-am cunoscut pe Majestatea Sa Regele Mihai din poveştile spuse de tatăl meu

”A dispărut un simbol al României şi cred că ar fi necesar ca tinerii din ziua de azi să înveţe mai mult la şcoală despre ce a reprezentat Regele Mihai I pentru România. Am avut onoarea să-l întâlnesc la unele evenimente protocolare, dar l-am cunoscut mai bine din poveştile pe care mi le-a spus tatăl meu despre el. Tata nu a fost un regalist, cum nu cred că se poate spune că au fost şi sunt mulţi din zona unde m-am născut eu, dar el a avut un cult pentru simbolurile României. Iar Regele Mihai I a fost un simbol. Dumnezeu să-l odihnească”, a declarat Elisabeta Lipă pentru ProSport.

Regele Mihai a încetat din viaţa, joi, la ora 13.00, la reşedinţa sa din Elveţia, a anunţat Casa Regală a României.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici