Elizabeta Samara, cea mai bună jucătoare de tenis de masă din România în 2013

Sportiva Elizabeta Samara (CS Farul Constanţa), medaliată cu argint împreună cu echipa şi cu bronz în proba de dublu mixt la Campionatele Europene, a fost desemnată, vineri, cea mai bună jucătoare de tenis de masă din România în 2013.

269 afișări
Imaginea articolului Elizabeta Samara, cea mai bună jucătoare de tenis de masă din România în 2013

Elizabeta Samara, cea mai bună jucătoare de tenis de masă din România în 2013 (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

Samara a fost urmată în această ierarhie de Bernandette Szocs (CSM Bistriţa) şi Daniela Dodean (CSM Arad).

Pe următoarele poziţii s-au clasat Andrei Filimon (CS Topspin Constanţa), Adina Diaconu (CSS Slatina), Irina Ciobanu (LPS Slatina), Adrian Crişan (CSM Bistriţa), Bernadett Balint (CSM Arad), Andreea Clapa (CSM Bistriţa), Iulia Necula (CSTA Bucureşti) şi Camelia Postoacă (CS Pristavu Câmpulung), informează site-ul oficial al Federaţiei Române de Tenis de Masă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici