Elveţia învinge Portugalia şi Spania se impune în faţa Cehiei în Liga Naţiunilor

Etapa a 4-a a meciurilor din Liga Naţiunilor a debutat duminică cu 9 partide, dintre care două jucate în prima grupă valorică, avându-le faţă în faţă pe Elveţia cu Potugalia şi pe Spania cu Cehia.

2796 afișări
Imaginea articolului Elveţia învinge Portugalia şi Spania se impune în faţa Cehiei în Liga Naţiunilor

Elveţia învinge Portugalia şi Spania se impune în faţa Cehiei în Liga Naţiunilor

Spania s-a impus fără emoţii în faţa Cehiei, cu scor 2-0, cu câte un gol marcat în fiecare repriză, de Soler (24) şi Sarabia (75), la doar două minute după ce l-a înlocuit pe Asensio. Spania ocupă primul loc în Grupa A2, cu 8 puncte, după 2 remize şi două victorii.

Ibericii au profitat şi de înfrângerea Portugaliei, învinsă în deplasare de Elveţia, la capătul unui meci disputat, decis de unica reuşită, din primul minut de joc, a lui Seferovic. Portughezii, care nu au beneficiat de aportul lui Ronaldo, neselecţionat pentru acest meci, au avut un gol anulat, în minutul 18, pentru offside.

Portugalia e pe locul 2, după Spania, cu 7 puncte, urmată de Cehia cu 4 puncte şi Elveţia cu 3.


În Liga B s-au jucat meciurile dintre Norvegia şi Suedia, scor 3-2, Haaland reuşind o dublă, în prima repriză, şi între Slovenia şi Serbia, încheiat 2-2, după ce sârbii au condus 0-2 la pauză.

Clasamentul Grupei B4 este condus de Norvegia, cu 10 puncte, urmată de Serbia cu 7, Suedia cu 3 şi Slovenia cu 2.

Duminică seara s-au mai înregistrat următoarele rezultate:

  • C2 Irlanda de Nord – Cipru 2-2 (0-1)
  • C2 Grecia - Kosovo – 2-0 (0-0)
  • C4 Georgia – Bulgaria 0-0 (0-0)
  • C4 Macedonia de Nord – Gibraltar 4-0 (4-0)
  • D2 Malta - San Marino 1-0 (0-0)

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici