Emil Boc a participat la Crosul Companiilor. În cât timp a alergat primarul Clujului cei cinci kilometri? - GALERIE FOTO

Primarul Emil Boc a alergat, duminică, la Crosul Companiilor, pe o distanţă de cinci kilometri, pe străzile municipiului Cluj-Napoca şi a scos un timp de 26,42 de minute, la aproape zece minute de câştigătorul cursei.

2135 afișări
Imaginea articolului Emil Boc a participat la Crosul Companiilor. În cât timp a alergat primarul Clujului cei cinci kilometri? - GALERIE FOTO

Primarul Clujului a participat la Crosul Companiilor. În cât timp a alergat Emil Boc cinci kilometri? (Imagine: Vasile Magradean/Mediafax Foto)

Emil Boc, echipat în tricou şi şort, a luat startul, duminică dimineaţă, la cea de-a doua ediţie a Crosului Companiilor organizat de Asociaţia Runners Cluj şi Primăria Cluj-Napoca în Piaţa Unirii, alături de peste 250 de alergători, printre care şi mai mulţi angajaţi ai municipalităţii.

GALERIE FOTO

Edilul Clujului a făcut o scurtă încălzire înainte, apoi s-a prezentat la start şi a alergat pe o distanţă de cinci kilometri pe străzile din zona centrală a oraşului. Înainte de start, Boc a declarat că pentru el este important să termine cursa.

"Important este să faci mişcare, aş vrea să termin acest cros, dacă reuşesc să parcurg cinci kilometri e un lucru bun. Vom vedea. Am încercat să fac joi seară un pic de alergare în Parcul Babeş, am făcut febră musculară, atâta am reuşit. Sper să nu mă afecteze acum la alergat. M-am încălzit, deja am dat jumătate din energie jos. Sper să rămân până la sfârşitul celor cinci kilometri. Nu mi-am propus să termin într-un anumit timp, în primul rând îmi propun să termin cei cinci kilometri", a spus Emil Boc, care a avut numărul de concurs 259.

La finalul cursei, Emil Boc a trecut linia de sosire cu un timp de 26,42 de minute.

"Mă bucur că am terminat cursa şi că am scos un timp de 26,42 de minute. Nu a fost uşor, mai ales ultimul kilometru. Îi îndemn pe clujeni, indiferent cât de tineri sau bătrâni sunt, să facă mişcare. Nu contează dacă fug un kilometru sau şase. E gratuită această investiţie în sănătate şi economiseşti nişte costuri în viitor. Au fost şi angajaţi din Primărie care au alergat, dar cam puţini", a spus Boc.

Câştigătorul crosului a avut un timp de 17,50 minute. Toţi participanţii care au trecut linia de sosire au primit medalii din partea organizatorilor. A doua ediţie a Crosului Companiilor a avut loc în cadrul Săptămânii Europene a Mobilităţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici