Emma Răducanu a fost cerută în căsătorie la Londra

  • Royal Albert Hall din Londra a oferit duminică scena potrivită pentru prima apariţie a britanicei Emma Răducanu pe teren propriu, după uimitorul ei triumf de la US Open.
  • Ea s-a prezentat în faţa propriilor suporteri, jucând un meci demonstrativ împotriva româncei Elena Gabriela Ruse.
2965 afișări
Imaginea articolului Emma Răducanu a fost cerută în căsătorie la Londra

Devenită una dintre cele mai comercializabile sportive din lume, Emma Răducanu a fost atracţia numărul unu într-un eveniment demonstrativ care a propus şi alte nume interesante.

A fost primul ei meci pe teren propriu din iulie, de la debutul ei de vis de la Wimbledon, încheiat cu un abandon în turul al patrulea, în faţa australiencei Ajla Tomljanovic, din cauza unor dificultăţi respiratorii.

De data aceasta, a fost un meci lejer, mai mult un schimb de lovituri cu prietena şi partenera ei de antrenament Ruse, aflată pe locul 85 în lume. Cele două au încântat spectatorii prezenţi în sala veche de 150 de ani, cu câteva raliuri şi glume captivante, un tânăr fan strigând "Emma, vrei să te căsătoreşti cu mine".

Pentru a completa spectacolul, Ruse i-a dat racheta unui băiat de mingi care a făcut câteva schimburi cu Răducanu şi chiar a câştigat un punct în faţa acesteia, cu o lovitură ingenioasă.

Ruse a evitat să-i strice petrecerea lui Răducanu, iar favorita gazdelor s-a impus cu 6-3, 7-6.

Munca serioasă încep din nou pentru Răducanu şi pentru noul ei antrenor Torben Beltz, britanica urmând să se pregătească pentru turneul australian care se apropie şi de la care fanii au mari aşteptări.

"A fost extraordinar să joc acasă, în faţa tuturor celor de aici", a declarat Răducanu, citată de Reuters. "Mi-am început pre-sezonul săptămâna aceasta, marţi. Am făcut mult fitness, dar nu atât de mult tenis, aşa că am avut emoţii când am venit să joc în faţa tuturor."

Un an pe care ea îl descrie ca fiind "suprarealist" se pare că se va încheia cu câştigarea prestigiosului premiu BBC Sports Personality.

Iar despre perspectivele sale pentru anul viitor, Răducanu a spus că încă mai are multe de învăţat.

"Aşteptările mele de la mine sunt să continui să mă perfecţionez, vreau să privesc înapoi la sfârşitul anului şi să văd că am făcut progrese în diferite domenii", a spus ea.

"Ştiu că va fi nevoie de multă răbdare pentru a ajunge acolo unde vreau să fiu. Este vorba de a construi robusteţe din punct de vedere fizic. Va fi primul meu an calendaristic complet în circuit, va fi o experienţă deosebită să joc un program integral. Sunt încă destul de tânără. Voi învăţa şi voi deveni mai bună".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici