Emoţiile au atins cote RIDICATE, după eliminarea de la EURO 2019: Tricolorii U21, în lacrimi | FOTO

România U21 a pierdut, joi, cu 4-2 în semifinalele EURO 2019 U21, în faţa Germaniei şi a părăsit astfel competiţia. La final, emoţiile elevilor lui Mirel Rădoi au atins cote ridicate.

2122 afișări
Imaginea articolului Emoţiile au atins cote RIDICATE, după eliminarea de la EURO 2019: Tricolorii U21, în lacrimi | FOTO

Tricolorii U21, în lacrimi după eliminarea de la EURO 2019

După fluierul final, aproape toată echipa a izbucnit în plâns.

Cei peste 15.000 de români prezenţi la Bologna i-au aplaudat la scenă deschisă pe băieţii lui Mirel Rădoi, care vor reprezenta România la Jocurile Olimpice de vară, după o pauză de 56 de ani.

Pentru tricolorii U21 este cea mai bună performanţă din istorie la un turneu final.

De asemenea, elevii lui Mirel Rădoi au obţinut calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici