Energia Târgu Jiu a ratat calificarea în finala FIBA Eurochallenge la baschet masculin

Echipa de baschet masculin Energia Târgu Jiu a ratat, vineri, calificarea în finala FIBA Eurochallenge, după ce a fost învinsă de formaţia turcă Trabzonspor, cu scorul de 63-83 (31-39), în semifinalele Turneului Final Four găzduit de Trabzon.

134 afișări
Imaginea articolului Energia Târgu Jiu a ratat calificarea în finala FIBA Eurochallenge la baschet masculin

Energia Târgu Jiu a ratat calificarea în finala FIBA Eurochallenge la baschet masculin

Marcatori:

Energia Târgu Jiu – Watson 15 puncte, Mack 14, Milosevici 11, Karpelesz 7, Troupe 7, Glyniadakis 5, Darby 2, Aktaş 2;

Trabzonspor – Hardy 26 puncte, Marshall 15, Stipanovici 12, Bost 10, Velickovici 10, Ivanov 6, Seckin 2, Altintig 2.

În prima semifinală a zilei, echipa franceză JSF Nanterre a învins formaţia germană Fraport Skyliners, cu scorul de 84-79 (45-37), astfel că, duminică, în finala mică a turneului se vor duela învinsele Fraport Skyliners şi Energia Târgu joi (ora 16.30), iar în finala pentru cucerirea trofeului, învingătoarele JSF Nanterre şi Trabzonspor (19.00).

Energia Târgu Jiu a participat pentru prima dată în FIBA Eurochallenge, care este a treia competiţie valorică a continentului după Euroligă şi FIBA Eurocup.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici