Eric de Oliveira s-a întors acasă la Gaz Metan Mediaş. Cel mai bun marcator stranier a semnat un contract valabil până la finalul sezonului

Echipa de fotbal Gaz Metan Mediaş a anunţat vineri că a ajuns la o înţelegere cu Eric de Oliveira, cu care a semnat un contract valabil până la finalul acestui sezon.

335 afișări
Imaginea articolului Eric de Oliveira s-a întors acasă la Gaz Metan Mediaş. Cel mai bun marcator stranier a semnat un contract valabil până la finalul sezonului

Sursa foto: Mediafaxfoto

„Eric a revenit în familia Gaz Metan”, se spune în comunicatul oficial al clubului. Cel mai bun marcator străin din Liga 1 va îmbrăca din nou tricoul alb-negru, în care a evoluat pentru prima dată în România în sezonul 2007-2008, atunci când Gaz Metan era în Liga 2.

De atunci şi până acum, Eric de Oliveira a evoluat în România pentru Gaz Metan, Pandurii Târgu-Jiu, Viitorul şi FC Voluntari, a fost în Ucraina la Karpaty Lvov, în Arabia Saudită la Al-Ahli Jeddah şi Najran, a îmbrăcat tricoul formaţiei japoneze Matsumoto Yamaga, dar şi pe cel al echipei Al Markhiya din Qatar.

„La 35 ani, Eric a revenit acasă la Mediaş şi va încerca să ajute echipa prin pasele, execuţiile şi golurile sale”, se mai arată în comunicat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici