Eric, Matulevicius, Paraskenas şi Brata părăsesc gruparea Pandurii Târgu Jiu

Clubul Pandurii Târgu Jiu a anunţat, joi, pe site-ul oficial, că fotbaliştii Eric de Oliveira, Deivydas Matulevicius, Paraskevas Christou şi Ciprian Brata au ajuns la final de contract şi nu vor rămâne la gruparea gorjeană.

75 afișări
Imaginea articolului Eric, Matulevicius, Paraskenas şi Brata părăsesc gruparea Pandurii Târgu Jiu

Eric, Matulevicius, Paraskenas şi Brata părăsesc gruparea Pandurii Târgu Jiu (Imagine: Shutterstock)

"Jucătorii Eric de Oliveira, Deivydas Matulevicius, Paraskevas Christou şi Ciprian Brata au ajuns la final de contract cu Pandurii Târgu Jiu şi nu vor rămâne în cadrul echipei noastre. Clubul Pandurii Târgu Jiu le mulţumeşte pe această cale pentru aportul adus în perioada în care au îmbrăcat tricoul echipei noastre şi le urează mult succes pe viitor în carieră", se arată pe site-ul clubului Pandurii.

Brazilianul Eric a jucat pentru Pandurii Târgu Jiu în perioadele iulie 2013-ianuarie 2014 şi februarie 2015-iunie 2015. El a evoluat în 47 de meciuri oficiale, înscriind 17 goluri şi fiind autorul a 14 pase de gol.

Deivydas Matulevicius (Lituania) a jucat pentru Pandurii în perioada iulie 2012-iunie 2015, în 84 de meciuri oficiale (27 de goluri, 10 pase de gol).

Cipriotul Paraskevas Christou a evoluat pentru Pandurii în perioada iulie 2013-iunie 2015, în 46 de meciuri oficiale (trei goluri, trei pase de gol).

Ciprian Brata a jucat pentru gruparea gorjeană în perioadele iulie 2010-iulie 2012 şi iulie 2014-iunie 2015, în 43 de meciuri oficiale la Pandurii (două goluri, o pasă de gol).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici