Ericsson va pleca de la standuri la Marele Premiu al Italiei

Suedezul Marcus Ericsson (Caterham) va pleca de la standuri, duminică, atunci când se va da startul Marelui Premiu al Italiei, ca urmare a nerespectării steagurilor galbene în ultima sesiune de încercări libere, sâmbătă dimineaţă.

78 afișări
Imaginea articolului Ericsson va pleca de la standuri la Marele Premiu al Italiei

Ericsson va pleca de la standuri la Marele Premiu al Italiei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ericsson s-a clasat pe locul 22, ultimul, în calificări, astfel că oricum el ar fi pornit de pe ultima linie a grilei.

Ca urmare a penalizării, care constă şi în retragerea a trei puncte pe licenţa de pilot, Ericsson va pleca de la standuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici