Espanol Barcelona, eliminată de FC Barcelona în optimile de finală ale Cupei Spaniei

Echipa Espanol Barcelona, antrenată de Constantin Gâlcă, a ratat calificarea în sferturile de finală ale Cupei Spaniei, după ce a fost învinsă, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), de formaţia FC Barcelona, în manşa secundă a optimilor competiţiei, informează Marca.

793 afișări
Imaginea articolului Espanol Barcelona, eliminată de FC Barcelona în optimile de finală ale Cupei Spaniei

Espanol Barcelona, eliminată de FC Barcelona în optimile de finală ale Cupei Spaniei (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

În tur, FC Barcelona s-a impus, acasă, cu scorul de 4-1.

Miercuri, golurile învingătorilor au fost marcate de Munir, în minutele 31 şi 88.

Într-un alt meci din manşa secundă a optimilor de finală ale Cupei Spaniei, echipa Las Palmas a învins, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (1-0), formaţia Eibar şi s-a calificat în sferturile competiţiei. În tur, Las Palmas s-a impus, în deplasare, tot cu scorul de 3-2. Miercuri, golurile gazdelor au fost marcate de Junca '43 autogol, Momo '60 şi David Garcia '84, în timp ce pentru oaspeţi au înscris Ekiza '52 şi Enrich '54.

TITLURILE ZILEI

Partidele Granada - FC Valencia (în tur 0-4) şi Atletico Madrid - Rayo Vallecano (în tur 1-1) se vor disputa joi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici