Euforie generală în lumea tenisului: Tatiana Golovin, fost număr 12 mondial, şi-a anunţat revenirea în circuitul WTA

Jucătoarea franceză Tatiana Golovin, 31 de ani, şi-a anunţat vineri revenirea în circuitul WTA, la o zi după anunţul similar al belgiencei Kim Clijsters, care a produs o euforie generală în lumea tenisului.

121 afișări
Imaginea articolului Euforie generală în lumea tenisului: Tatiana Golovin, fost număr 12 mondial, şi-a anunţat revenirea în circuitul WTA

Tatiana Golovin şi-a anunţat revenirea în tenisul profesionist

Tatiana Golovin, fost număr 12 mondial, revine în competiţii la jumătatea lunii octombrie, după o absenţă de 11 ani, ea renunţând la tenis în 2008, la doar 20 de ani, din cauza problemelor la spate, anunţă publicaţia de limbă franceză, BeinSports. "Am avut această idee încă de anul trecut, însă a prins contur mult mai definit abia în această vară. Luna trecută am început un antrenament fizic foarte intens. Iniţial, obiectivul meu a fost să fiu pregătită pentru noul sezon, însă lucrurile au mers rapid, aşa că acum îmi propun să revin la jumătatea lunii octombrie", a declarat Tatiana Golovin pentru BeinSports.

"M-am oprit pentru că, din cauza accidentărilor, corpul meu nu mai făcea faţă rigorilor sportului de performanţă, dar în ultimele 18 luni, discutând cu doctorii, am aflat că există tratamente care îmi pot permite să revin. Nu vreau să demonstrez nimic nimănui. Vreau să mă redescopăr. Am realizat că mă exprim cel mai bine prin tenis", a mai explicat Golovin.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici