Eugen Neagoe îi va lua locul lui Dan Alexa la Astra Giurgiu

Eugen Neagoe ar urma să devină noul antrenor de la Astra Giurgiu. Fostul tehnician de la Dinamo i-ar lua locul lui Dan Alexa, pe care patronul Ioan Niculae ar intenţiona să îl demită.

157 afișări
Imaginea articolului Eugen Neagoe îi va lua locul lui Dan Alexa la Astra Giurgiu

Eugen Neagoe îi va lua locul lui Dan Alexa la Astra Giurgiu - presă

Potrivit gsp.ro, Neagoe şi-a dat acordul să meargă la Astra, iar mutarea ar putea să fie oficializată duminică. De asemenea, de serviciile tehnicianului au fost interesaţi şi cei de la FC Hermannstadt, însă giurgiuvenii au fost primii care au luat legătura cu acesta.

Astra a pierdut, sâmbătă, contra celor de la Chindia Târgovişte, scor 0-1, iar sursa citată scrie că Dan Alexa va fi demis de la clubul giurgiuvean şi ar putea ajunge la liderul din liga secundă, Turris Oltul Turnu Măgurele.

Eugen Neagoe este liber de contract de la mijlocul lunii august, după despărţirea de Dinamo. Antrenorul de 52 de ani a suferit un infarct în timpul meciului cu Universitatea Craiova, din etapa a doua a Ligii 1, scor 0-2, şi a fost supus unor intervenţii chirurgicale. După refacere, Neagoe a anunţat că doreşte să revină în antrenorat spre sfârşitul lunii septembrie sau începutul lunii octombrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici