Eugen Neagoe: Inima nu mai bătea regulat şi am rămas fără puls. Îngerii mei păzitori au fost cele două doamne de pe Ambulanţă

Eugen Neagoe a părăsit miercuri, 24 iulie, Spitalul de Urgenţă Floreasca, iar medicii i-au recomandat o lună de pauză, după care poate reveni în fotbal.

118 afișări
Imaginea articolului Eugen Neagoe: Inima nu mai bătea regulat şi am rămas fără puls. Îngerii mei păzitori au fost cele două doamne de pe Ambulanţă

Eugen Neagoe, Dinamo: Îngerii mei păzitori au fost medicii de pe Ambulanţă, cele două doamne

"Inima nu mai bătea regulat şi am rămas fără puls. Îngerii mei păzitori au fost medicii de pe Ambulanţă, cele două doamne. Bineînţeles, şi medicii care sunt la Spitalul de Urgenţă. Sunt profesionişti şi chiar avem medici buni în România", a spus Eugen Neagoe la Digi Sport.

Antrenorul de 51 de ani a detaliat: "Nu mi-a fost rău niciun moment, nu vorbesc doar de ziua jocului. În nicio zi nu mi-a fost rău, chiar m-am simţit bine. Niciodată nu am fumat 3 pachete de ţigări, mai ales în ziua jocului când ai discuţii cu jucătorii, nici nu ai timp. Într-adevăr, beam 3-4 cafele pe zi şi nu ascund că fumam 15-20 de ţigări pe zi.

M-a rugat domnul doctor, te rog frumos să renunţi la fumat şi i-am spus că renunţ. Chiar pe biletul de ieşire am trecut cu majuscule: RENUNŢ LA FUMAT!".

Craiova a învins, duminică seară, în deplasare, 2-0, pe Dinamo, într-un meci din etapa a doua a Ligii 1, dar în minutul 25, partida a fost întreruptă după ce antrenorului dinamovist Eugen Neagoe i s-a făcut rău pe bancă. El a fost dus cu ambulanţa la spital şi jocul s-a reluat. La Spitalul de Urgenţe Floreasca, doctorii i-au pus diagnosticul: Stop cardio-respirator prin tahicardie ventriculară resuscitat. Sindrom coronarian acut în observaţie. Tabagism.

 

Taguri:
eugen neagoe,
dinamo,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici