Eugenie Bouchard, eliminată în optimi de finală la US Open, Simona Halep îşi păstrează locul 2 WTA

Jucătoarea de tenis Simona Halep îşi va păstra locul 2 WTA după disputarea US Open, ea beneficiind, luni, de eliminarea jucătoarei Eugenie Bouchard (Canada) în optimile de finală ale ultimului turneu de Grand Slam al anului.

686 afișări
Imaginea articolului Eugenie Bouchard, eliminată în optimi de finală la US Open, Simona Halep îşi păstrează locul 2 WTA

Eugenie Bouchard, eliminată în optimi de finală la US Open, Simona Halep îşi păstrează locul 2 WTA (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

După eliminare Simonei Halep în turul trei la US Open, poziţia sa era ameninţată de trei sportive, Petra Kvitova (Cehia), Maria Şarapova (Rusia) şi Eugenie Bouchard (Canada).

Kvitova, locul 4 WTA, a fost învinsă, sâmbătă, în turul trei, cu scorul de 6-4, 6-4, de Aleksandra Krunici (Serbia), iar Şarapova, locul 6 WTA, a fost întrecută, duminică, în optimile de finală, cu scorul de 6-4, 2-6, 6-2, de daneza Caroline Wozniacki.

Bouchard, locul 8 WTA, a fost învinsă, luni, în optimile de finală, cu scorul de 7-6 (2), 6-4, de rusoaica Ekaterina Makarova, cap de serie numărul 17. Makarova o va întâlni, în sferturile de finală, pe Victoria Azarenka (Belarus), a 16-a favorită a competiţiei, care a trecut, cu scorul de 4-6, 6-4, 6-4 pe Aleksandra Krunici (Serbia).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici