Eugenie Bouchard şi Caroline Wozniacki, eliminate în turul doi la New Haven

Jucătoarele de tenis Eugenie Bouchard (Canada), cap de serie numărul 3, şi Caroline Wozniacki (Danemarca), a patra favorită a competiţiei, au fost eliminate, miercuri, în turul doi al turneului de la New Haven (SUA), dotat cu premii în valoare totală de 710.000 de dolari.

204 afișări
Imaginea articolului Eugenie Bouchard şi Caroline Wozniacki, eliminate în turul doi la New Haven

Eugenie Bouchard (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Bouchard, locul 8 WTA, a fost învinsă, cu scorul de 6-2, 6-2, de Samantha Stosur (Australia). Canadianca se află în regres după finala jucată la Wimbledon, ea pierzând în turul doi la turneele de la Montreal, Cincinnati şi New Haven.

Wozniacki, locul 11 WTA, a fost întrecută, cu scorul de 6-4, 6-2, de Camila Giorgi (Italia). Jucătoarea daneză a câştigat de patru ori turneul de la New Haven (2008, 2009, 2010, 2011) şi de alte două ori a ajuns în semifinale (2012, 2013).

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul unu, a fost învinsă şi ea, marţi, cu scorul de 6-2, 4-6, 6-3, de sportiva slovacă Magdalena Rybarikova, locul 68 WTA, în turul doi al turneului de la New Haven, unde românca era deţinătoarea trofeului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici