EURO 2016: Chiricheş, Raţ şi Tătăruşanu, pe lista UEFA a celor 100 de vedete care ar trebui urmărite

UEFA a publicat, marţi, o listă cu 100 de fotbalişti care ar trebui urmăriţi la EURO 2016, turneu care va avea loc în Franţa, în perioada 10 iunie-10 iulie, iar Vlad Chiricheş, Răzvan Raţ şi Ciprian Tătăruşanu se află printre aceste nume.

449 afișări
Imaginea articolului EURO 2016: Chiricheş, Raţ şi Tătăruşanu, pe lista UEFA a celor 100 de vedete care ar trebui urmărite

EURO 2016: Chiricheş, Raţ şi Tătăruşanu, pe lista UEFA a celor 100 de vedete care ar trebui urmărite (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

UEFA consideră că Ciprian Tătăruşanu, Vlad Chiricheş şi Răzvan Raţ, componenţi ai echipei naţionale a României, merită atenţie la turneul final din Franţa. Însă dintre cei trei, doar Tătăruşanu este titular constant. Chiricheş joacă rar la Napoli, în timp ce Răzvan Raţ, jucător ajuns la 34 de ani, se reface după o operaţie la umăr.

Lista UEFA a celor 100 de vedete care ar trebui urmărite la EURO 2016 include fotbalişti precum Gianluigi Buffon, Andres Iniesta, Cristiano Ronaldo, Robert Lewandowski sau Eden Hazard.

Mai sunt 100 de zile până la startul EURO 2016, iar meciul de deschidere este Franţa - România, pe arena Stade de France din Paris.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici