EURO 2016. Franţa - Islanda, de la 22:00. Explozie controlată lângă Stade de France, fiind vorba despre o procedură de "eliminare a îndoielii"

O explozie controlată a fost efectuată de poliţia franceză, duminică după-amiaza, în apropiere de stadionul Stade de France, unde se va defăşura sfertul de finală al Campionatului European de Fotbal 2016 între Franţa şi Islanda, relatează site-ul cotidianului Le Figaro.

1641 afișări
Imaginea articolului EURO 2016. Franţa - Islanda, de la 22:00. Explozie controlată lângă Stade de France, fiind vorba despre o procedură de "eliminare a îndoielii"

EURO 2016. LIVE BLOG | Franţa - Islanda, de la 22:00. Explozie controlată lângă Stade de France, fiind vorba despre o procedură de "eliminare a îndoielii"

Explozia controlată a avut loc în jurul orei locale 17.30 (18.30, ora României).

Potrivit Le Parisien, o maşină parcată în apropiere de perimetrul de securitate al stadionului a făcut obiectul unei explozii controlate, fiind vorba despre o procedură de "eliminare a îndoielii".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici