EURO 2016: România - Elveţia 1-1. GOL STANCU! "Motanul" deschide scorul din penalty-ul scos de Chipciu! Mehmedi îl învinge pe Tătăruşanu cu un şut violent!

Partida este televizată în România, de la ora 19:00, de ProTV şi de DolceSport. Meciul este live blog pe ProSport.

4749 afișări
Imaginea articolului EURO 2016: România - Elveţia 1-1. GOL STANCU! "Motanul" deschide scorul din penalty-ul scos de Chipciu! Mehmedi îl învinge pe Tătăruşanu cu un şut violent!

EURO 2016 România - Elveţia, de la 19:00. OFICIAL | Echipele de start. Surpriză imensă pregătită de Iordănescu

Cedăm în minutul 57, după o fază fixă. Respingem centrarea lui Ricardo Rodriguez, dar ieşim târziu în întâmpinare şi Mehmedi prinde un şut violent care nu-i lasă nicio şansă lui Tătăruşanu. 1-1, rezultat care reflectă jocul de pe Parc des Princes.

Bogdan Stancu a intrat în istoria Campionatului European. E doar al treilea jucător care marchează de două ori din penalty la aceeaşi ediţie.

GOOOOL ROMÂNIA, GOOOL STANCU! Chipciu pătrunde în careu, e înconjurat de elveţieni şi Lichsteiner face imprudenţa de a-l trage de tricou. Karaşev vede şi dictează penalty, al doilea al României la acest EURO! Bate tot Stancu, sigur, şi trecem în avantaj!

România joacă azi, de la ora 19:00, cel de-al doilea meci din Grupa A la Campionatul European de fotbal din Franţa. Selecţionata pregătită de Anghel Iordănescu va juca pe Parc des Princes, din Paris, contra Elveţiei.

Euro 2016. Echipele de start:

România: Tătăruşanu - Săpunaru, Chiricheş, Grigore, Raţ - Pintilii, Prepeliţă - Toje, Stancu, Chipciu - Keşeru

Elveţia: Elveţia: Sommer - Lichsteiner, Djourou, Schar, Ricardo Rodriguez - Xhaka, Behrami - Shaqiri, Dzemaili, Mehmedi - Seferovic

VEZI AICI LIVE BLOG DE LA MECIUL DINTRE ROMÂNIA ŞI ELVEŢIA!

Euro 2016. Între timp, meciul produce reacţii şi în Germania. Site-ul www.fotball-stars.com a postat pe contul de Twitter o copertă grafică pentru partida de la Paris dintre România şi Elveţia. Simbolul Elveţiei este un cetăţean din Alpi cu un horn, în timp ce România este reprezentată de...Frankenstein. Nemţii l-au încurcat pe Dracula, personajul fictiv al lui Bram Stoker, cu Frankenstein, caracterul nuvelei omonime scrise de Mary Wollstonecraft, care nu are nicio legătură cu România! În mintea nemţilor, însă, românii sunt de groază!

VEZI AICI LIVE BLOG DE LA MECIUL DINTRE ROMÂNIA ŞI ELVEŢIA!

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici