EURO 2020. Belgia învinge Danemarca cu 2-1 şi este aproape 100% calificată în optimile de finală

  • Danemarca şi Belgia s-au confruntat, joi seara, în runda a doua de la EURO 2020, pe Parken Stadium din Copenhaga.
  • Danezii se aflau încă sub influenţa şocului provocat de accidentul căpitanului Christian Ericksen.
  • Belgia s-a impus în cele din urmă cu 2-1, revenind de la 0-1.
283 afișări
Imaginea articolului EURO 2020. Belgia învinge Danemarca cu 2-1 şi este aproape 100% calificată în optimile de finală

EURO 2020. Belgia învinge Danemarca cu 2-1 şi este aproape 100% calificată în optimile de finală

În ciuda situaţiei, danezii au început cu un moral foarte bun, profitând şi de faptul că Belgia a început fără vedetele Hazard, De Bruyne şi Witsel.

Poulsen a deschis scorul în minutul 2, cu o execuţie surprinzătoare din careu. Belgienii nu au găsit puterea să dea o replică consistentă, Danemarca ratând încă o ocazie mare, în minutul 35, după o acţiune individuală a lui Damsgaard.

În repriza secundă, Roberto Martinez i-a aruncat în luptă pe De Bruyne, care l-a servit ideal pe Thorgan Hazard. Acesta a preluat din apropierea porţii şi a marcat golul egalizator, în minutul 55.

De Bruyne a ieşit din nou la rampă în minutul 70, când, cu un şut din marginea careului, a marcat golul de 2-1.

Asaltul final al danezilor s-a soldat în minutul 87 cu un şut în bara transversal al lui Martin Braithwaite, urmat de o altă execuţie periculoasă a lui Mathias Jensen, al cărui şut a trecut puţin peste poartă.

Meciul s-a încheiat cu victoria belgienilor, care ocupă prima poziţie în clasamentul grupei, cu 6 puncte, care le asigură virtual calificarea în optimile de finală.

Danemarca are în continuare şanse teoretice de calificare, de pe un eventual loc 3.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici