EURO 2021, preliminarii. Echipele de start pentru meciul România U21 - Irlanda de Nord U21

Echipa naţională sub 21 de ani a României va întâlni reprezentativa similară a Irlandei de Nord, luni, de la ora 20:30, pe Stadionul "Anghel Iordănescu", din Voluntari, în preliminariile EURO 2021. Selecţionerul Mirel Rădoi a anunţat echipa de start a tricolorilor.

351 afișări
Imaginea articolului EURO 2021, preliminarii. Echipele de start pentru meciul România U21 - Irlanda de Nord U21

EURO 2021, preliminarii. Echipele de start pentru meciul România U21 - Irlanda de Nord U21

Spre deosebire de meciul cu Ucraina, disputat joi, la Ploieşti, scor 3-0, Rădoi a efectuat patru modificări. În locul lui Velisar, Moruţan, Drăguş şi Ganea au intrat Raţiu, Ciobanu, Mihăilă, respectiv Adrian Petre.

Echipele din meciul România U21 - Irlanda de Nord U21:

România U21: Vlad - Raţiu, Paşcanu, Chindriş, Boboc - Oaidă, Băluţă, Ciobanu - Man, Petre, Mihăilă
Rezerve: Aioani, Dur-Bozoancă, Ricardo, Ganea, Drăguş, Ciobotariu, Olaru, Velisar, Neicuţescu
Antrenor: Mirel Rădoi

Irlanda de Nord: Hazard - Balmer, Toal, Brown, Graham - Mccalmont, Mccann - Gordon, Dunwoody, Galbraith - Lavery
Rezerve: Hughes, Thompson, McClelland, Parkhouse, Marron, O'Mahony, Palmer, Boyd Munce, O'Neill
Antrenor: Ian Baraclough

În grupa 8 de calificare la Campionatu European din 2021, România U21 ocupă locul al treilea, cu trei puncte acumulate în două meciuri. Elevii lui Rădoi au pierdut contra Danemarcei, scor 1-2, şi au învins Ucraina, 3-0.

Echipa naţionala sub 21 de ani a României va întâlni reprezentativa similară a Irlandei de Nord, luni, de la ora 20:30, pe Stadionul "Anghel Iordănescu", din Voluntari, în preliminariile EURO 2021.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici