EURO U21 2019 | Tudor Băluţă, România: Mă impresionează sprijinul pe care îl primim de la români

Echipa naţională de tineret i-a luat faţa primei reprezentative a României. Tricolorii lui Mirel Rădoi au debutat cu dreptul la EURO 2019, dar nu după scorul incredibil, 4-1 în faţa Croaţiei, românii au început să îi susţină pe tricolorii mici.

131 afișări
Imaginea articolului EURO U21 2019 | Tudor Băluţă, România: Mă impresionează sprijinul pe care îl primim de la români

EURO U21 2019 | Tudor Băluţă, România: Mă impresionează sprijinul pe care îl primim de la români

Suporterii au venit în număr mare pe stadionul din San Marino. 5000 de români au creat o atmosferă frumoasă în timpul victoriei cu Croaţia.

"Pe mine mă impresionează sprijinul pe care îl primim din partea românilor, atât a celor care ne-au susţinut de pe stadion, cât şi a celor de acasă. Este de apreciat şi le mulţumim că sunt alături de noi. La ce am văzut cu Croaţia, stadionul plin, mă aştept la foarte mulţi şi la Cesena, pentru meciul cu Anglia. Sunt mulţi care au şi călătorit din ţară să ne vadă. Ei reprezintă o forţă pentru noi", a declarat Tudor Băluţă la conferinţa de presă susţinută înaintea meciului cu Anglia.

Fostul jucător al clubului FC Viitorul a vorbit despre atmosfera de după victoria cu echipa Croaţiei, dar a precizat că este conştient că următoarele meciuri nu vor fi uşoare.

"Ne-am bucurat în vestiar împreună, apoi am petrecut ceva timp cu familiile. De astăzi ne pregătim pentru meciul cu Anglia. Am adormit destul de devreme, ne-am odihnit bine. Cei care am jucat aseară am făcut o refacere, ceilalţi s-au antrenat foarte bine.

A fost greu în prima repriză, când a fost destul de cald. E puţin diferit faţă de vremea cu care am fost obişnuiţi. Nu putem însă da vina pe asta niciun moment. Toată lumea joacă pe aceeaşi vreme. Croaţia este o echipă bună, ne-a pus probleme, însă am reuşit să punem în practică ce am vorbit înaintea meciului.

Anglia şi Franţa sunt două echipe puternice, era firesc să fie echilibrat meciul dintre ele. Pe noi ne interesează însă doar meciurile noastre", a mai declarat Tudor Băluţă.

Şi vârful lui Esbjerg, echipa din Danemarca, Adrian Petre, este cu picioarele pe pământ. Marcatorul ultimul gol din meciul în faţa Croaţiei a mărturisit că de acum începe greul.

"E destul de greu în continuare, dar avem şansa noastră. Obiectivul era să câştigăm primul meci. Vom vedea ce va fi mai departe. Ne gândim la meciul cu Anglia acum.

E un sentiment de mândrie pentru noi. A fost o victorie categorică şi cred că lumea fotbalului se uită altfel la noi în acest moment.

M-am simţit ca în România, la meciurile din preliminarii. Le mulţumim fanilor şi sper să fie alături de noi şi în continuare!", a declarat Adrian Petre.

Programul grupei C:
21 iunie 2019: Anglia – România (Cesena, 19:30), Franţa – Croaţia (San Marino, 22:00)
24 iunie 2019: Franţa – România (Cesena, 22:00), Croaţia – Anglia (San Marino, 22:00)

Program EURO 2019
GRUPA A: Italia, Spania, Polonia, Belgia
GRUPA B: Germania, Danemarca, Serbia, Austria
GRUPA C: Anglia, Franţa, România, Croaţia

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici