Europa League: Ce echipe s-au calificat în sferturile de finală

Sparta Praga, Villarreal şi Athletic Bilbao sunt echipele care au obţinut primele calificarea în faza sferturilor de finală ale Europa League. Şahtior Doneţk, echipa antrenorului român Mircea Lucescu, s-a calificat mai apoi în sferturile de finală ale Europa League după ce a câştigat, în dublă manşă, scor 4-1, confruntarea cu belgienii de Anderlecht. În sferturi mai merg Sevilla, Borussia Dortmund şi Braga.

1743 afișări
Imaginea articolului Europa League: Ce echipe s-au calificat în sferturile de finală

Europa League: Ce echipe s-au calificat în sferturile de finală

Lazio Roma, echipă la care evoluează şi românul Ştefan Radu, a pierdut, scor 0-3, meciul jucat pe teren propriu cu Sparta Praga şi a ratat calificarea în sferturile Europa League. Golurile au fost marcate de Dockal, Krejci şi Julis. Antrenorul Stefano Pioli l-a lăsat în afara lotului pe internaţionalul român Radu Ştefan.

Bayer Leverkusen a reuşit doar un rezultat de egalitate, pe teren propriu, scor 0-0, cu Villarreal, după ce spaniolii se impuseseră, scor 2-0, în meciul tur, prin cele două goluri marcate de Bakambu.

Athletic Bilbao a fost învinsă, scor 1-2, pe terenul Valenciei, într-un meci sută la sută spaniol, dar a obţinut calificarea în sferturi datorită golului marcat în deplasare, asta după ce başcii câştigaseră meciul tur, scor 1-0, pe San Mames.

Rezultatele meciurilor de la ora 20:00: Sparta Praga, Villarreal şi Athletic Bilbao s-au calificat în sferturile de finală

Lazio Roma - Sparta Praga 0-3 (Dockal 12, Krejci 12, Julis 44)

Bayer Leverkusen - Villarreal 0-0

Valencia - Athletic Bilbao 2-1 (Mina 13, Aderlan 37 / Aduriz 76)

Rezultatele meciurilor de la ora 22:00: Şahtior, Sevilla, Liverpool, Borussia şi Braga au obţinut calificarea în sferturi

Liverpool a eliminat-o pe Manchester United cu scorul de 3-1 la general, în meciul care a ţinut capul de afiş al acestei faze a competiţiei, după ce a remizat, scor 1-1, în manşa retur, pe Old Trafford. Braga şi Sevilla, echipa care este deţinătoarea trofeului, s-au impus clar, scor 4-1, respectiv 3-0, în manşa retur a confruntărilor cu Fenerbahce, respectiv FC Basel.

Pe White Hart Lane, în meciul dintre Tottenham şi Borussia Dortmund, formaţia antrenată de Thomas Tuchel s-a impus şi în deplasare, scor 1-2, după ce în tur, pe Signal Iduna Park, formaţia din Germania câştigase, scor 3-0.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici