Europa League | Julien Stephan, antrenor Rennes: Îi felicit pe cei de la CFR Cluj, foarte curajoşi

În Gruia, CFR Cluj a rezistat presiunii create de echipa Rennes, în etapa a patra din faza grupelor a Europa League. Ardeleni au marcat pe finalul meciului, prin Rondon, câştigând astfel cele trei puncte, care îi apropie de primăvara europeană.

209 afișări
Imaginea articolului Europa League | Julien Stephan, antrenor Rennes: Îi felicit pe cei de la CFR Cluj, foarte curajoşi

Europa League | Julien Stephan, antrenor Rennes: Îi felicit pe cei de la CFR Cluj, foarte curajoşi

Antrenorul echipei Rennes, Julien Stephan, a felicitat campioana României şi a precizat că cele două eşecuri în faţa grupării CFR Cluj din Europa League speră să îi ajute pe băieţii lui în campionatul Franţei.

"Am avut ocazii mai multe decât adversarul, dar fotbalul este despre eficienţă. Din păcate, astăzi, la fel ca la începutul sezonului, nu am putut să concretizăm. Părăsim competiţia. Este o decepţie. Incapacitatea noastră de a marca este o mare problemă în această perioadă a sezonului.

A fost excelent, concentrat, ne-a anulat toate ocaziile. Îi felicit pe cei de la CFR Cluj, foarte curajoşi, eficienţi. Mult succes în continuare!

Meciul de acasă s-a jucat în anumite circumstanţe, astăzi am avut ocazii mari. Este o decepţie mare să fim învinşi de două ori de CFR Cluj. Sper să ne ajute în campionat aceste meciuri din Europa League", a declarat antrenorul echipei Rennes, Julien Stephan, la microfonul Telekom Sport.

Clasamentul Grupei E:
1. Celtic – 10 puncte
2. CFR Cluj – 9 puncte
3. Lazio – 3 puncte
4. Rennes – 1 punct

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici