EXCLUSIV. Anghel Iordănescu, în ziua în care a împlinit 70 de ani: „Stau numai cu familia, servim tort şi un pahar de vin”

  • Anghel Iordănescu, fostul mare jucător şi antrenor român, a împlinit luni, 4 mai, 70 de ani
  • A dezvăluit, în exclusivitate, pentru Mediafax că ziua de naştere o va petrece alături de familie, "Servim tort şi un pahar de vin"
  • Anghel Iordănescu susţine reluarea campionatului, "Campioana trebuie să devină campioană pe teren"
401 afișări
Imaginea articolului EXCLUSIV. Anghel Iordănescu, în ziua în care a împlinit 70 de ani: „Stau numai cu familia, servim tort şi un pahar de vin”

EXCLUSIV. Anghel Iordănescu, în ziua în care a împlinit 70 de ani: „Stau numai cu familia, servim tort şi un pahar de vin”

Fostul mare antrenor şi jucător român, Anghel Iordănescu, a împlinit luni, 4 mai, 70 de ani. Fostul selecţioner al echipei naţionale a României a dezvăluit, în exclusivitate, pentru Mediafax că este o zi atipică pentru el, pentru că nu poate să o sărbătorească aşa cum obişnuia. Iordănescu a declarat că situaţia actuală, cauzată de epidemia de coronavirus, "nu ne lasă să sărbătorim, sunt atâtea familii îndoliate, atâţia oameni care şi-au pierdut locurile de muncă, este un moment greu". 

Anghel Iordănescu, fost selecţioner al echipei naţionale a României: Numai cu familia, nici măcar nepoţii, care în alţi ani erau lângă mine, nici măcar pe ei nu pot să îi văd. Nici pe băiatul cel mare nu pot să-l văd (n.red. - Edward Iordănescu). De tort s-a ocupat Maria, fetiţa cea mai mică din familie. Servim tort şi un pahar de vin, capul familiei, restul Coca Cola sau juice.

Referitor la reluarea campionatului, Anghel Iordănescu a precizat că trebuie urmate toate măsurile date de autorităţi şi că prioritatea este sănătatea şi siguranţa "tuturor celor care sunt implicaţi în fotbal, în sport, mă refer la antrenori, la jucători, arbitri, spectatori, suporteri". Fostul selecţioner susţine însă încheierea sezonului pe teren. 

Anghel Iordănescu, fost selecţioner al echipei naţionale a României: Competiţia noastră trebuie totuşi să respecte şi să se încheie pe teren. Campioana să devină campioană pe teren. În niciun caz nu cred că ar trebui îngheţată competiţia noastră şi în niciun caz nu cred că trebuie să declarăm o echipă sau alta campioană fără să se încheie competiţia.

Sper că se va încheia şi campioana va fi desemnată pe teren, chiar dacă CFR a dominat şi merită acest titlul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici